AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gelin olmuş görmek

Kahve falında birini gelin olmuş görmek

Kahve falında birini gelin olmuş görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, kısmetinizin açılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birini gelin olmuş gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Kahve falında kendini gelin olarak görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında gelin çıktığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında gelinini yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında gelinin bayıldığını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.

Kahve falında hasta gelin görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gelinle konuşmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinini sevmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir