AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini gelin olarak görmek

Kahve falında kendini gelin olarak görmek

Kahve falında kendini gelin olarak görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini gelin olarak gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında gelin fotoğrafı görmek içinin kıpır kıpır olacağına, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Kahve falında gelinini sevmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında birini gelin etmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hem yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelin kuşağı görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birini gelin görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında geline ağlamak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işarettir.

Kahve falında gelinllk görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir