AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinle konuşmak

Kahve falında gelinle konuşmak

Kahve falında gelinle konuşmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gelinle konuşmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında gelinle konuşmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında gelin olacağını görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin tacı almak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında istenmeye gelindiğini görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birkaç gelin görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geline takı takmak her türlü konforsa sahip olunacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında evden gelin çıkarmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir