AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta gelin görmek

Kahve falında hasta gelin görmek

Kahve falında hasta gelin görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta gelin gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında hasta gelin görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin hasta olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında gelinini hasta görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kadın görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında gelin ve damat görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusunu gelin görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini gelin görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin alması görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir