AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinini yıkamak

Kahve falında gelinini yıkamak

Kahve falında gelinini yıkamak fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, işlerin düzene gireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında gelinini yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında gelinini yıkamak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, istediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinini dövmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının gelin olduğunu görmek tecrübe sahibi olacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ve kalabalık görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, para kazanmaya işarettir.

Kahve falında anneyi gelin görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kızını gelin görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, başarısız olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir