AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinini sevmek

Kahve falında gelinini sevmek

Kahve falında gelinini sevmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, gıybet edeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinini sevmek gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Kahve falında gelinini sevmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini gelin görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına yorulur.

Kahve falında gelinini hamile görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınını gelin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine inanılır.

Kahve falında şişman gelin görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret eder.

Kahve falında gelin alma konvoyu görmek istediği oranda da eğleneceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir