AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin bayıldığını görmek

Kahve falında gelinin bayıldığını görmek

Kahve falında gelinin bayıldığını görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, bedeninin şifa bulacağına, solan yüzünün güleceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Kahve falında gelinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında gelinin bayıldığını görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Kahve falında bayıldıktan sonra ayılmak işlerinin baltalanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamaktan bayılmak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başı dönüp bayılmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir insanın bayıldığını görmek bunalacağına, büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin bayıldığını görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun bayıldığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüntüden bayıldığını görmek kazancın katbekat artacağına, kazancının bol olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir