AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı giymek her nimetin lezzetine varacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin ayakkabısı giydiğini görmek tüm parasını kaybedeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelin ayakkabısı görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeni ayakkabı giymek büyük özgüven kazanacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ayakkabı giymek hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir