AnaSayfa / Genel / Kahve falında keserek öldürmek

Kahve falında keserek öldürmek

Kahve falında keserek öldürmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Kahve falında keserek öldürmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek büyük borçların altında ezileceğine, fakirlik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek dertlerin biteceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birini keserek öldürmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında keserek adam öldürmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, aydınlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir