AnaSayfa / Genel / Kahve falında esir alındığını görmek

Kahve falında esir alındığını görmek

Kahve falında esir alındığını görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına tabir olunur.

Kahve falında esir alındığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında esir alındığını görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında işe alındığını duymak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kaşların alındığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında görevden alındığını görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında bir işe alındığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halı alındığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşlarının alındığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir