AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana esir olmak

Kahve falında düşmana esir olmak

Kahve falında düşmana esir olmak eğlence ve renk geleceğine, işlerine yeni işler katacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana esir olmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Kahve falında düşman tarafından esir alınmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanı esir almak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman askerine esir düşmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmana esir düşmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana esir olmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalettir.

Kahve falında esir kurtarmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esir düşüp kurtulmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında esir alınmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir