AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağının duymadığını görmek

Kahve falında kulağının duymadığını görmek

Kahve falında kulağının duymadığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayırlı kararlar alacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Kahve falında kulağının duymadığını gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında kulağının duymadığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulakları duymamak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı duymamak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini duymamak her geçen gün sorunların artacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duymadığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşulanı duymamak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir