AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini defalarca görmek

Kahve falında birini defalarca görmek

Kahve falında birini defalarca görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında birini defalarca gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında defalarca öpülmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ilk defa adet olmak ayağının tökezlemeyeceğine, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek insanları hak yoluna çağıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında defalarca uyanmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında birini defalarca görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk defa içki içmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir