AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk defa adet olmak

Kahve falında ilk defa adet olmak

Kahve falında ilk defa adet olmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, neşe içinde olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ilk defa adet olmak gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ilk defa adet olmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında ilk defa içki içmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Kahve falında ilk defa sigara içmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilk defa araba kullanmak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk defa araba sürmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında defalarca öpülmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir