AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık ve şifa bulacağına, kötü günler görüleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Kahve falında ilk defa adet olmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek depresyona gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ilk defa içki içmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına delalettir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ilk defa araba kullanmak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında ilk defa araba sürmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir