AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikinci defa askere gitmek

Kahve falında ikinci defa askere gitmek

Kahve falında ikinci defa askere gitmek en tepkedeki kimse olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek gördüyseniz:

  • Belli planlarda, eğilimlerde, işlerde ya da davranışlarda meydana gelen değişiklikler konusunda esnek olmalı, değişimi rahat şekilde karşılamalısınız.

Kahve falında askere ikinci defa gitmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında iki defa askere gitmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aynı kişiyi iki defa görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına inanılır.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında defalarca uyanmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, iyiliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini defalarca görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir