AnaSayfa / Genel / Kahve falında defalarca öpülmek

Kahve falında defalarca öpülmek

Kahve falında defalarca öpülmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, galibiyetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında defalarca öpülmek gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında defalarca ölmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, aradığı aşkı bulacağına işarettir.

Kahve falında ikinci defa askere gitmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iki defa askere gitmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında ilk defa araba kullanmak mutlu ve sağlıklı olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında defalarca uyanmak yokluk içine gireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında defalarca bıçaklanmak sevap işlemek için uğraşacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ikinci defa evlendiğini görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir