AnaSayfa / Genel / Kahve falında defalarca uyanmak

Kahve falında defalarca uyanmak

Kahve falında defalarca uyanmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, büyük bir servete kavuşacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalettir.

Kahve falında defalarca uyanmak gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında defalarca uyanmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilk defa araba sürmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına yorulur.

Kahve falında defalarca ölmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek her nimetin lezzetine varacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ikinci defa evlendiğini görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında iki defa askere gitmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ilk defa uçağa binmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında defalarca öpülmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir