AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize itmek

Kahve falında denize itmek

Kahve falında denize itmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Kahve falında denize itmek gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Kahve falında birini denize itmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında denize itmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında birini itmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs itmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini uçurumdan itmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden birini itmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında birini çukura itmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kadim dostlar edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir