AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden birini itmek

Kahve falında merdivenden birini itmek

Kahve falında merdivenden birini itmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kişinin rahat nefes alacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden birini itmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında merdivenden birini itmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında birini merdivenden itmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı itmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında otomobil itmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs itmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Kahve falında uçuruma itmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini çukura itmek rahat şekilde yaşayacağına, başarılarının katlanacağına delalettir.

Kahve falında denize itmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir