AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma itmek

Kahve falında uçuruma itmek

Kahve falında uçuruma itmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük destek vereceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma itmek gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Kahve falında birini uçurumdan itmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında uçuruma itmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birini uçuruma itmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan itmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, bir işe soyunacağına işarettir.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında gemi itmek borca batacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birini merdivenden itmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tren itmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir