AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı itmek

Kahve falında kapıyı itmek

Kahve falında kapıyı itmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, iflas edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı itmek gördüyseniz:

  • Belli konularda yardım almak üzeresiniz.

Kahve falında kapıyı itmek çok büyük kazanç elde edileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında otobüs itmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uçuruma itmek yeni maddi kapıların size açılacağın, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini denize itmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan itmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz araba itmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otomobil itmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına işaret eder.

Kahve falında birini suya itmek geleceğinin de çok parlak olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir