AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi itmek

Kahve falında sevgiliyi itmek

Kahve falında sevgiliyi itmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi itmek gördüyseniz:

  • Evde ilgi bekleyen kişileri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi itmek işlerinizin bozulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon itmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında birini merdivenden itmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birini suya itmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında denize itmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birini uçuruma itmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birini balkondan itmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet eder.

Kahve falında uçuruma itmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir