AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş yukarı araba itmek

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek gördüyseniz:

  • Farklı sözlerin, anlaşmaların ya da fırsatların altından kalkabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında araba itmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba itmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı itmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş yukarı araba kullanmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak yaşamına renk geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş yukarı araba sürmek çoluk çocuğa karışacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı yokuş yukarı sürmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir