AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini yaralamak

Kahve falında birilerini yaralamak

Kahve falında birilerini yaralamak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini yaralamak gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Kahve falında birilerini yaralamak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga yaralamak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla birini yaralamak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla yaralamak sevilen bir işe ortak olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir