AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, imkanlarının artacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda boğulan görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suda boğulmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir