AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek boğazlamak

Kahve falında inek boğazlamak

Kahve falında inek boğazlamak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında inek boğazlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl yapmak istediğiniz şeyleri yapmanızı engelliyor olabilirler.

Kahve falında inek boğazlamak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, bedeninin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini boğazlamak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, işlerinin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam boğazlamak üzüntülerinin son bulacağına, işlerinin gerileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını boğazlamak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan boğazlamak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine inanılır.

Kahve falında yılan boğazlamak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında boğa boğazlamak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu boğazlamak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir