AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek boğazlamak

Kahve falında bebek boğazlamak

Kahve falında bebek boğazlamak evi kendisinin çekip çevireceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek boğazlamak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında bebek boğazlamak çok üst mevkilere geleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek boğazlamak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanı boğazlamak gönlünce bir yaşamı olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sığır boğazlamak hem dua alacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun boğazlamak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk boğazlamak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında keçi boğazlamak isteklerinin gerçekleşeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir