Kahve falında birini beklemek

Kahve falında birini beklemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, çok zarar göreceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini beklemek gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında cuma namazını beklemek aile hayatının hayır getireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar başında beklemek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede beklemek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında tren beklediğini görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis beklemek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini beklemek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top