AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini beklemek

Kahve falında ölmüş birini beklemek

Kahve falında ölmüş birini beklemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, içsel güvensizliklerinize, başının ağrıyacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini beklemek gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızın, kurumsal, hukuki veya resmi evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında hastane kapısında beklemek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsü beklemek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek sırası beklemek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında durakta beklediğini görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçak beklemek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında para beklemek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında doktor beklemek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir