AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı beklemek

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızı beklemek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin birini beklemek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinden haber beklemek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini beklemek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden mesaj beklemek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir