AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, maddi gücünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek Allah katında günahlarının affolacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini beklemek kazancın her daim artacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden mesaj beklemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinden telefon beklemek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birini beklemek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden haber beklemek her zaman sevgi göreceğine, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir