AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede beklemek

Kahve falında hastanede beklemek

Kahve falında hastanede beklemek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, rızkın genişlemesine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede beklemek gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Kahve falında hastane kapısında beklemek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, koyu sohbetler edeceğine delalet eder.

Kahve falında hastanede sıra beklemek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında hastanede doktor beklemek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastane önünde beklemek çok bereketli zamanlar geçireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede beklemek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin seni beklediğini görmek birlikte bazı işler yapılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalettir.

Kahve falında damatı beklemek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyameti beklediğini görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir