AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren beklediğini görmek

Kahve falında tren beklediğini görmek

Kahve falında tren beklediğini görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında tren beklediğini gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Kahve falında tren istasyonunda tren beklemek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında tren beklemek kendini bunu başaracağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren beklediğini görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında istasyonda tren beklemek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında treni beklemek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren istasyonunda beklemek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında doktor beklemek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında sınav sonucu beklemek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir