AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma namazını beklemek

Kahve falında cuma namazını beklemek

Kahve falında cuma namazını beklemek bilgiyle donanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cuma namazını beklemek gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında cuma namazını beklemek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında cuma namazını kaçırdığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Kahve falında cuma namazının kılındığını görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla cuma namazı kılmak en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında kadınlarla cuma namazı kılmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı sünneti kılmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Kahve falında cuma namazına gittiğini görmek iş kaybı yaşayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılmak için camiye gitmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir