AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara sardığını görmek

Kahve falında sigara sardığını görmek

Kahve falında sigara sardığını görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalet eder.

Kahve falında sigara sardığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında sigara sardığını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulur.

Kahve falında sigara sarmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında vücudunu böcek sarmak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında başa havlu sarmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında evi böcek sarmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında siyah iplik sarmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu karınca sarmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir