AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek sarmak

Kahve falında bebek sarmak

Kahve falında bebek sarmak ailesini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bebek sarmak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Kahve falında bebek sarmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği sarmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yaprak sarması sarmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sarma sardığını görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına alamet eder.

Kahve falında odun sarmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini kefene sarmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarması sarmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine rivayet eder.

Kahve falında pazı sarmak ters giden durumların düzeleceğine, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir