AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini başı kapalı görmek

Kahve falında birini başı kapalı görmek

Kahve falında birini başı kapalı görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, canının kıymetini bileceğine, kötü gününden de geri duracağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Kahve falında birini başı kapalı gördüyseniz:

  • Bir fikrinize yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında başı kapalı erkek görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini başı kapalı görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşini başı kapalı görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yanlış bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında birini başı kapalı görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı birini görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir