AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kapalı erkek görmek

Kahve falında başı kapalı erkek görmek

Kahve falında başı kapalı erkek görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında başı kapalı erkek gördüyseniz:

  • Aslen bazı planları olabilir.

Kahve falında başı kapalı erkek görmek kazancın her daim artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını başı kapalı görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini başı kapalı görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında başı kapalı olduğunu görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında birini başı kapalı görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında başı kapalı olmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir