AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini başbakan görmek

Kahve falında birini başbakan görmek

Kahve falında birini başbakan görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında birini başbakan gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Kahve falında başbakanı yanında görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan beyaz kağıt almak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın para verdiğini görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında başbakanı evinde görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, en küçük sorunda parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir