AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla yan yana yürümek

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan, girişim veya projelerinize odaklanmanız sonuçları olumlu yönde değiştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başbakanla yan yana yürümek hayır getirecek bir işe girileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla yan yana olmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında biriyle yan yana yürümek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yan yana yürümek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yan yana yürümek ticarete adım atacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yan yana yatmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yan yana mezar görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir