AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı evinde görmek

Kahve falında başbakanı evinde görmek

Kahve falında başbakanı evinde görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evinde gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında başbakanın evine geldiğini görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde yemek yemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın evinde olmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evine başbakan geldiğini görmek mutlu olacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Kahve falında başbakanı evinde ağırlamak işlerini toparlayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın evinde görmek daha rahat para kazanacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir