AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bağırırken görmek

Kahve falında birini bağırırken görmek

Kahve falında birini bağırırken görmek güç ve kudret kazanacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bağırırken gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında korkup bağırarak uyanmak üzüntü yaşamaya, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırıp çağırmak önemli atılımlar yapacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine bağırıp çağırmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bağırmak isteyip bağıramamak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında bağırarak kavga etmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir