AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağıra bağıra dua okumak

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak dua okumak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bağırarak dua etmek moralsiz ve düşünceli olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kuran okumak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet eder.

Kahve falında bağırarak ezan okumak verdiği sözleri tutacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak ayetel kürsi okumak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bağıran kedi görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir