AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, dedikoduya işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak konuşmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kaçmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağıran erkek görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağıran kedi görmek işlerinin sarpa saracağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında bağıra bağıra dua okumak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, variyet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bağırarak salavat getirmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir