AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak kavga etmek

Kahve falında bağırarak kavga etmek

Kahve falında bağırarak kavga etmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Kahve falında bağırarak kavga etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Kahve falında bağırıp kavga etmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kavga etmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalettir.

Kahve falında bağıra bağıra ağladığını görmek prestij kaybı yaşanacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak koşmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında bağırarak dua etmek zor günlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırıp çağırmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak kaçmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine inanılır.

Kahve falında bağırarak birini çağırmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yağmur yağmamasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir