AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırıp çağırmak

Kahve falında bağırıp çağırmak

Kahve falında bağırıp çağırmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırıp çağırmak gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Kahve falında birine bağırıp çağırmak sıkılacağına ve üzüleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağırıp çağırmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak birini çağırmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırarak ağlamak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak yardım istemek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bağırıp sesini duyuramamak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bağırarak konuşmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir