AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırmak isteyip bağıramamak

Kahve falında bağırmak isteyip bağıramamak

Kahve falında bağırmak isteyip bağıramamak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırmak isteyip bağıramamak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi, maddi durumunuzu, evinizi veya dış görünüşünüzü ilgilendiren hatırı sayılır değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında bağırmak isteyip bağıramamak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak koşmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında bağırarak ağlamak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak salavat getirmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında bağırarak uyanmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak dua etmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulur.

Kahve falında birine bağırıp çağırmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir