AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bağırıp çağırmak

Kahve falında birine bağırıp çağırmak

Kahve falında birine bağırıp çağırmak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, bilincin artacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bolluk içinde yaşamaya, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine yorulur.

Kahve falında birine bağırıp çağırmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Kahve falında birine bağırıp çağırmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eşit davranılacağına inanılır.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına inanılır.

Kahve falında bağırıp çağırmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak birini çağırmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bağırarak kavga etmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağırıp yardım istemek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına delalet eder.

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak küfür etmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir