AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kendini astığını görmek

Kahve falında birini kendini astığını görmek

Kahve falında birini kendini astığını görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, terslik yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, aç kalacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, ekmeğin kesileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kendini astığını gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Kahve falında kendini astığını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kendini astığını görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kendini astığını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında astral seyahat görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına delalettir.

Kahve falında annesinin kendini astığını görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında komşunun çamaşır astığını görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe çamaşır astığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kendini astığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir